Wouter Bloemendal en Teja Bottema

29/30 september en 6/7 oktober

Het onzichtbare wordt zichtbaar in de duo expositie van Wouter Bloemendal & Teja Bottema.

‘De trilling van geluid. Je ooit afgevraagd hoe dat eruit ziet?’ Wouter Bloemendal laat het je zien in deze expositie. Zijn werk beweegt zich in het grensgebied van kunst en design. Hij maakt tijdloze werken die vaak spelen met het overgangsgebied tussen 2D & 3D. Daarbij doet hij grondig onderzoek naar de oorsprong van het onderwerp om hier een eigen draai aan te kunnen geven.

Verhalen en de geschiedenis die vaak niet meer zichtbaar zijn in onze omgeving worden verteld door het abstracte monumentale werk van Teja Bottema. Zo krijgen zij opnieuw aandacht en een plek in de openbare ruimte. In deze expositie laat zij objecten, maquettes, foto’s en video’s van zowel tijdelijke als permanente projecten zien.

Beide kunstenaars houden van experimenten. Wouter is opgeleid aan het Grafisch Lyceum en De Design Academy. Teja is afgestudeerd aan de Lerarenopleiding NHL en Kunstacademie Minerva. Zij exposeert ook in museum CODA van 16 september tot 9 december 2018 in de 055 expositie met ‘Zandrug’.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het onzichtbare dat zichtbaar wordt gemaakt dan bent u van harte welkom aan de Loolaan Galerie 31a op 29/30 september & 6/7 oktober van 13.00-17.00 uur. Wouter en Teja zijn beiden aanwezig.