Ateliers Apeldoorn

Apeldoornse Beeldend Kunstenaars

Stephan Peters

 

 

Schildert portretten in opdracht, maakt muurschilderingen en ruimtelijk werk voor particulieren en bedrijven.
Hij geeft portret- en modelteken- en schilderlessen in eigen atelier, workshops op locatie en is “De Tekendokter” bij Gigant.

Stephan voltooide meerdere grote kunstprojecten waaronder het inpakken van het CODA met zijn doeken (door Koningin Beatrix onthuld), zesenzestig verdiepingen wandschilderingen in trappenhuizen van zes flatgebouwen in de wijk Zevenhuizen waarin hij de inbreng van bewoners in een verdiepingenverbindend ontwerp verwerkte.
Ook voorzag hij de vier trappenhuizen van gebouwencomplex Zuiderpoort aan de Ravenweg van muurschilderingen en in de binnentuin van hetzelfde complex is de 9 meter hoge metalen sculptuur ‘Zuidhaan’ van zijn hand.
Hij maakte gevelschilderingen in Kerschoten, Apeldoorn Zuid en een grote muurschildering bij het Pytagoraspark aan de Stationsstraat in Apeldoorn.
Eind 2019 voltooide Stephan zijn muurkunstwerk ‘COME CLEAN- GO CLEAN’ in de fietstunnel op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.
In deze kunstprojecten beoogd Stephan Peters mensen met elkaar te verbinden zonder drempels of grenzen.

Zijn autonome werk kenmerkt zich door het gebruik van verschillende stijlen waarin hij de juiste vorm zoekt die de inhoud recht doet

Adres:

 

 055 5333874

  06 17366648

  https://penpaints.nl/

  info@penpaints.nl