Workshop – Peter ten Lohuis

Peter ten Lohuis
Naast mijn werk als beeldend kunstenaar, geef ik workshops in tekenen en pastel tekenen. Daarnaast kun je ook wekelijks tekenles bij mij volgen. Voor veel mensen een leuk begin om zich creatief te uiten. Tekenen kun je bijna altijd en overal doen en is ook nog eens een goede basis voor wie wil gaan schilderen, beeldhouwen etc. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Modeltekenen/schilderen aan de Dovenetel 21 Apeldoorn

Wilma Stegeman
Eens in de maand zal aan de Dovenetel een naaktmodel centraal staan. Korte standen die je dwingen om direct en snel te schetsen. Langere standen om meer uit te werken en te letten op details.
Materiaal keuze is vrij evenals formaat. Materiaal moet je zelf meenemen. Wel is het mogelijk om papier, potlood en houtskool te kopen.
Aanwezig zijn enkele ezels en knieborden. (Wie het eerst komt, wie het eerst maalt)
Let op: DIT IS GEEN LES!

Waar: Dovenetel 21, Apeldoorn
Wanneer: 1x per maand. Op dinsdagavond van 19.30 t/m 22.00.
Kosten: €15,- (=vergoeding voor model, koffie/thee)
Informatie over data en aanmelden: www.wilmatekent.nl

Nieuw in Apeldoorn, tekenlessen voor kinderen/jongeren

Wilma Stegeman
Beeldend kunstenaar Wilma Stegeman start met een serie lessen voor kinderen en jongeren.
Een tekencursus speciaal voor jongeren, waarbij ze op weg worden geholpen met leren tekenen en ontwikkelen van eigen creativiteit.

Wilma Stegeman is o.a. bekend als winnaar van de tekening van het jaar 2016. Ze vindt dat op scholen de creatieve vakken in de verdrukking komen. “Vooral op jonge leeftijd is de creatieve ontwikkeling belangrijk”

In de cursus leert ze de cursisten tekenen naar werkelijkheid, maar komt ook de fantasie van het kind aan bod. Er zullen verschillende materialen en technieken behandeld worden.

Informatie en aanmelding zie website: www.wilmatekent.nl

Vraag gerust naar mogelijkheden om op andere dagen les te krijgen.
Regelmatig nieuwe start van korte cursussen.

Workshop met Ron van der Werf

Ron van der Werf

Ron vermeld dat hij op de maandag van 13.00-16.00 uur en de woensdag van 19.00-22.00 uur wekelijks workshop’s gaat geven.

Deze gaan van start in week 45 tot week 50 in 2017. Na het Landelijke atelier weekend.

Binnenkort staat de workshop op zijn website; onder het motto; “Art is the highest form of hope.”

Neem contact op.

Workshop met Stephan Peters

Stephan Peters

Schilderworkshop voor verrassende inzichten

In mijn schilderworkshop wordt kunst en kunstzinnige observatie, met humor en vakmanschap, als instrument gebruikt voor teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt dat kijken niet persé hetzelfde is als zien. Je overwint je eventuele artistieke schroom en merkt hoe leuk het is om te tekenen en te schilderen. Zelfs als je van tevoren dacht dat je ‘er niets mee had’.
Voor een verrassende creatieve workshop ben je met je groep welkom in mijn atelier of op een locatie naar keus. Neem contact op.

Workshop met Kees Blom

Kees Blom
De workshop Realistische Schildertechniek is zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde schilder. Zelfs als u nog nooit zou hebben geschilderd, zou u er aan mee kunnen doen.

Voor aanmelding of meer informatie: klik hier om een bericht te sturen aan Kees Blom.

Workshops met Karla Kassenaar

Karla Kassenaar

Karla organiseerd workshops voor Gemengde technieken (materiewerk), Schilderen met Cobra olieverf, Sculptuur en papier, Roesteffecten en oxidatie effecten en cursussen “schilderen en tekenen”.

In mijn atelier worden doorlopende cursussen gehouden: van half september tot half mei.

Ben je geïnteresseerd, neem dan even contact op, zodat we een afspraak kunnen maken. Je kunt dan eerst eens kennis komen maken met mij en de omgeving waarin we schilderen.